de optimale boodschap op het juiste moment.

de optimale boodschap op het juiste moment.

/ De voorspellende kracht display advertising

Jouw merk verdient optimale zichtbaarheid! Je wilt namelijk groeien en daarom awareness en conversies gaan realiseren. Display advertising is dé oplossing voor het effectief verspreiden van jouw boodschap.

Je bereikt de ideale doelgroep met de optimale boodschap op het juiste moment en de perfecte locatie.

Bij Eleven Digital helpen we ondernemers en marketeers met het opzetten, inkopen en optimaliseren van hun display advertising campagnes. Om jouw display campagne op te zetten maken gebruik van ‘s werelds meest toonaangevende media inkoop technologieën.

/ Platformen & Real Time Bidding

Adform is in 2018 door Gartner uitgeroepen als ‘Leader’ in het ‘Magic Quadrant for Ad Tech’.

Adform

Platform161 staat als Demand Side Platform al sinds 2016 jaarlijks in de top 5 van de ‘Emerce100: de beste bedrijven in e-business’.

Platform161

Wij realiseren directe en meetbare zichtbaarheid voor jouw merk op miljoenen premium websites, video’s en apps. We kopen direct media in op de netwerken van bijvoorbeeld Improve Digital, Rubicon, Appnexus, Google, Sanoma, TMG, RTL en vele anderen.

Via Real Time Bidding (Programmatic Buying) wordt de juiste boodschap op het juiste moment aan de juiste doelgroep getoond en wordt gericht getarget op basis van doelgroep-profielen, specifieke thema’s, zoekwoorden of target-methodieken.

Samen realiseren we optimale campagnes door targeting en content aan te passen aan de doelgroep of de fase van de funnel waar een specifieke persoon zich bevindt. Gerichte target-mogelijkheden tot op persoonsniveau maken display naast awareness ook zeer geschikt voor remarketing campagnes. 

Display advertising speelt een steeds belangrijkere rol in de customer journey en richt zich vaak meer op het beïnvloeden van de juiste doelgroep dan op een directe click.

Deze attributie-waarde (indirecte bezoekers en conversies) betekent gerichte advertenties, getoond op iedere fase in het het aankoopproces; van awareness en aandacht tot aan interesse, verlangen en de uiteindelijke aankoop.

Verzamelde data vanuit al deze fasen kan tot op de impressie nauwkeurig inzichtelijk gemaakt worden. Maar ook banner-engagement, bezoekersgedrag en specifieke kosten worden in kaart gebracht. Zo leren en optimaliseren we iedere dag. 

Vandaag nog starten met het optimaliseren van jouw digital advertising campagnes? Neem direct contact met ons op. 

/ Kunnen jullie mijn bedrijf helpen groeien?

Op zoek naar jouw volgende stap op het gebied van online adverteren? Doe vrijblijvend de quickscan en wij laten je jouw volgende kansen zien.

/ Klanten waar we trots op zijn

/ Een greep uit onze campagnes

Ga voor de juiste boodschap op het juiste moment.
Hieronder een greep uit onze campagnes; hoe doen we dat en hoe ziet dat er uit?

HQ & Postadres
Vakwerkhuis
Professor Snijdersstraat 2
2628 RA Delft

Contact
Plan direct je telefoongesprek in
E-mail: digital@eleven.ventures

Bedrijfsgegevens
KvK nummer:  54643260
BTW nummer:  NL001966047B02

Volg ons

/ ONTVANG TIPS OM SLIM ONLINE TE ADVERTEREN

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates, tips en nieuwe mogelijkheden.