ambitieuze en onderscheidende klanten
gericht op online groei

/ Klanten en partners waar we trots op zijn

Wij werken met ambitieuze groei-ondernemers en marketing bureaus die continue op zoek zijn naar de volgende stap. Lees hier wat ze over ons zeggen:

“Toegankelijkheid, inzicht en kennis wat betreft (re)targeting en digital advertising inkoop. Een perfecte aanvulling in de marketing mix richting onze klanten.”

Brent Maclaine PontWebleaders

Al ruim twee jaar laten wij onze display ads campagnes via Eleven Digital lopen en naar volle tevredenheid! De prestaties zijn erg constant, Eric weet duidelijk wat hij doet en communiceert altijd helder en eerlijk over de prestaties!

Dorus GalamaGerrard Street

De samenwerking met Eleven Digital heeft ons geen windeieren gelegd. Zéér tevreden over advies en support. Ondanks dat wat wij vragen niet altijd even gemakkelijk is, weten ze ons te helpen op basis van jarenlange kennis en ervaring. Absolute aanrader!

Wiebe MulderExenzo / JobBoost

“Korte lijnen, duidelijke adviezen en snelle actie op basis van gerichte data. Dit heeft geresulteert in een forse groei van het aantal kwalitatieve bezoekers op onze website.”

Annemieke SchoonderwoerdMogelijk Vastgoedfinancieringen

“Erg relaxt om te weten dat je banner advertenties gewoon goed geregeld worden. Zonder hier zelf actief over na te hoeven denken.”

Marco MesDe Zakelijke Website

“We zijn nu in staat om voor onze klanten iedere bezoeker op unieke wijze te benaderen met een boodschap op maat. Zo zijn we écht relevant.”

Matthijs NumanWeThinkNext

Een bedrijf dat écht specialist is in display advertising. Wij ervaren een hele fijne en effectieve samenwerking!

Benny HeijkerDesignUp

Eric schakelt snel en denkt echt mee. Vooral deze flexibiliteit en de bereidwilligheid om mee te denken over de beste oplossing voor onze situatie maakt Eleven Digital zeer prettig om mee te werken.

Marieke KolEnergy Floors

/ eleven digital

Ondernemende online marketing pioniers op een missie om creativiteit, technologie en data continue samen laten komen. Elke dag weer op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden om jouw ambitieuze business van effectieve online groei te voorzien.

/ Klanten waar we trots op zijn

 
 

/ Een greep uit onze campagnes

Ga voor de juiste boodschap op het juiste moment.
Hieronder een greep uit onze campagnes; hoe doen we dat en hoe ziet dat er uit?

HQ & Postadres
Stationsplein 12
2611 BV Delft

Bezoekadres Rotterdam
42Workspace
Schiedamse Vest 154
Rotterdam

Contact
Telefoon: 015 – 88 90 394
E-mail: digital@eleven.ventures

Bedrijfsgegevens
KvK nummer:  54643260
BTW nummer:  NL1735855759B01

Follow us

 

/ Bel mij terug

wanneer kunnen we het beste bellen?Open chat
Stuur ons direct een Whatsapp message.
Powered by