gedreven en onderscheidende ondernemers
gericht op online groei

“Korte lijnen, duidelijke adviezen en snelle actie op basis van gerichte data. Dit heeft geresulteert in een forse groei van het aantal kwalitatieve bezoekers op onze website.”

Annemieke SchoonderwoerdMogelijk Vastgoedfinancieringen

“Al ruim twee jaar laten wij onze display ads campagnes via Eleven Digital lopen en naar volle tevredenheid! De prestaties zijn erg constant, Eric weet duidelijk wat hij doet en communiceert altijd helder en eerlijk over de prestaties!”

Dorus GalamaGerrard Street

“Eric schakelt snel en denkt echt mee. Vooral deze flexibiliteit en de bereidwilligheid om mee te denken over de beste oplossing voor onze situatie maakt Eleven Digital zeer prettig om mee te werken.”

Marieke KolEnergy Floors

“Toegankelijkheid, inzicht en kennis wat betreft (re)targeting en digital advertising inkoop. Een perfecte aanvulling in de marketing mix richting onze klanten.”

Brent Maclaine PontWebLeaders

“De samenwerking met Eleven Digital heeft ons geen windeieren gelegd. Zéér tevreden over advies en support. Ondanks dat wat wij vragen niet altijd even gemakkelijk is, weten ze ons te helpen op basis van jarenlange kennis en ervaring. Absolute aanrader!”

Wiebe MulderExenzo | Jobboost

“Met Eleven Digital werken we samen met échte specialisten wanneer het aankomt op display advertising. Wij ervaren een hele fijne en effectieve samenwerking!”

Benny HeijkerDesignUp

“Erg relaxt om te weten dat je banner advertenties gewoon goed geregeld worden. Zonder hier zelf actief over na te hoeven denken.”

Marco MesDe Zakelijke Website

“De samenwerking met Eleven Digital is niet alleen doeltreffend, maar zorgt er ook voor dat de full funnel strategie wordt “geclosed” voor onze gezamenlijke klanten. Wij van Vindability (SEO/SEA agency) zorgen voor de  relevante websitebezoekers en Eleven Digital zorgt er vervolgens voor dat de juiste retargeting strategie wordt uitgevoerd. Wij werken graag samen en kunnen Eric dan ook zeker aanbevelen.”

Boyd KlerkVindability
“We werken stuk voor stuk met inspirerende partners, gave scale-ups of sterke MKB merken. Klaar om te groeien? You’re welcome to join!”

/ Eric Graafland Founder | Eleven Digital

/ Kunnen jullie mijn bedrijf helpen groeien?

Op zoek naar jouw volgende stap op het gebied van online adverteren? Doe vrijblijvend de quickscan en wij laten je jouw volgende kansen zien.

/ Klanten waar we trots op zijn

/ Een greep uit onze campagnes

Ga voor de juiste boodschap op het juiste moment.
Hieronder een greep uit onze campagnes; hoe doen we dat en hoe ziet dat er uit?

HQ & Postadres
Vakwerkhuis
Professor Snijdersstraat 2
2628 RA Delft

Contact
Plan direct je telefoongesprek in
E-mail: digital@eleven.ventures

Bedrijfsgegevens
KvK nummer:  54643260
BTW nummer:  NL001966047B02

Volg ons

/ ONTVANG TIPS OM SLIM ONLINE TE ADVERTEREN

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates, tips en nieuwe mogelijkheden.